Meilandjes trokken André van Duin door donkere periode

André van Duin had veel steun aan de Meilandjes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André van Duin ging na de dood van zijn echtgenoot Martin door een donkere periode. Hij voelde zich enorm eenzaam en buiten de steun van zijn dierbaren, was er nóg een familie die hem door de verdrietige tijd heen sleepte. ,,De Meilandjes hebben mij kracht gegeven, en een lach op mijn gezicht.”

Hoewel André inmiddels nieuw geluk in de liefde gevonden heeft bij Fernando Reyes, betekent niet dat hij zijn echtgenoot Martin minder mist. Wel voelt hij zich minder eenzaam. Maar voordat hij samen was met Fernando, keek André naar de Meilandjes om even zijn verdriet te vergeten.

‘Meilandjes hebben mij erdoorheen gesleept’

,,In mijn verdrietige periode, na het overlijden van mijn man Martin, heeft de serie me er wel regelmatig doorheen gesleept”, vertelt hij in weekblad Weekend.

Door de ‘onzin’ en ‘flauwekul’ die de familie in de serie liet zien, kon André even ontspannen. De familie heeft dan ook een speciaal plekje in zijn hart gekregen. ,,Dat was even wat anders. Het heeft me zeker kracht gegeven, en een lach op mijn gezicht.”

Na de controversiële uitspraken van Erica Meiland, kan de familie Meiland maar op weinig steun rekenen van andere BN’ers. Maar André komt er gewoon voor uit dat hij nog steeds fan is van Chateau Meiland. ,,Ik heb alle afleveringen van Chateau Meiland gevolgd. Ik vind het heel erg leuk.”

Samenwonen

Het gemis van Martin zal altijd blijven, maar André liet onlangs weten dat hij en Fernando al toe zijn aan de volgende stap in hun relatie. ,,Fernando gaat zo meteen nog één keer naar Spanje om een aantal zakelijke en praktische dingen te regelen. Maar daarna komt hij bij mij wonen!”, onthulde André in weekblad Story.

Tags

ANDRÉ VAN DUINCHATEAU MEILANDERICA MEILANDFAMILIE MEILANDMARTIEN MEILANDMEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck