‘Meilandjes verliezen in één klap 100.000 euro’

Meilandjes verliezen 1 ton
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De Meilandjes verliezen met de verkoop van hun villa in één klap 100.000 euro. Zelf kochten ze de villa voor 2,7 miljoen euro, maar inmiddels ligt er een bod van 2,6 miljoen euro. Omdat de villa een blok aan het been is voor de familie, stelt Evert Santegoeds dat ze met de koper in zee zullen gaan.

De familie Meiland kocht vorig jaar een villa in Noordwijk, maar hadden die vrijwel direct weer te koop gezet vanwege te weinig privacy. Maar de familie had er een hoop geld voor neergelegd, namelijk 2,7 miljoen euro. Volgens buurman Harry Mens was dat veel te veel en hij roept al tijden dat de Meilandjes geen verstand hebben van vastgoed. Toch dacht de familie wel een hoop winst te kunnen maken.

‘Het kost ze een ton’

Maar omdat de villa maanden later nog stééds niet verkocht was, leek Harry zijn gelijk te krijgen. ,,Het punt was dat ze hier 2,7 miljoen hebben betaald en het te koop hebben gezet voor 3 miljoen. Er was iemand die het zou kopen, maar die haakte af”, meldde Evert Santegoeds gisteren in Shownieuws. ,,Maar nu is er toch weer opnieuw een koper.”

Hoewel de Meilandjes blij zullen zijn dat ze eindelijk van de villa afkomen, wil de koper maar 2,6 miljoen euro betalen. ,,Dat houdt dan in dat ze er een ton op gaan verliezen. Aan de ene kant zullen ze blij zijn als ze ervan af zijn als het inderdaad allemaal doorgaat en aan de andere kant kost het ze een ton.”

Verlaagd met twee ton

Omdat ze de villa niet verkocht kregen voor 3 miljoen euro, besloot de familie onlangs de vraagprijs te verlagen met maar liefst twee ton. René van Nierop, de nieuwe makelaar, had de familie op de verlaging aangedrongen. ,,Daar hebben we best wel even over moeten discussiëren met elkaar”, zei hij in Shownieuws.

Volgens hem wilde vooral Erica niet omlaag met de vraagprijs. ,,Martien was er iets soepeler in, maar Erica wat minder. En terecht, want het is een hoop geld.”

‘Ze gaan in de buurt wonen’

Maar ook al verliezen de Meilandjes een ton, de verkoop zal hoe dan ook gevierd worden met een fles wijn. ,,Het laat de pret niet bederven. Er wordt heus wel een flesje wijn op opengetrokken als het zo ver is en dit huis niet meer langer van de Meilandjes is”, aldus Santegoeds. ,,Ze gaan in de buurt wonen trouwens, dus ze zullen het nog wel eens zien.”

Tags

FAMILIE MEILANDMEILANDMEILANDJESVERLIESVILLA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck