Meilandjes vertrekken naar…..Spanje!

Chateau Meiland
Door: DitjesenDatjes
10-03-2020

De familie Meiland zou eigenlijk terugkeren naar Nederland, maar nu blijken ze hele andere plannen te hebben. Martien, Erica, Maxime, Claire én huidhoudster Nadège gaan op reis naar Tenerife!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Eindelijk ontspannen

Het is nog een hele uitdaging om met het hele gezin én de huishoudster op vakantie te gaan. Nadège heeft namelijk geen paspoort en heeft nog nooit gevlogen, zij zal dus haar ogen uitkijken in Spanje. In een luxe resort kunnen zij bijkomen van het harde werken in het chateau en eindelijk even ontspannen. Daarna gaan ze, zoals ze hebben belooft, nog even terug naar Frankrijk om daar nog een aantal maanden door te brengen als gastheer en vrouwen van het kasteel.

Hun vakantie en de maanden op het kasteel zijn allemaal gefilmd. Eind deze maand is het derde seizoen van chateau Meiland te zien en daarin kunnen fans hun favoriete familie weer volgen.

Geen ontmoeting?

Wat er daarna gebeurt met het chateau is onduidelijk. De familie Meiland verhuist namelijk terug naar Nederland, namelijk naar Hengelo, en zal Frankrijk dus verlaten. Helemaal afstand doen van het kasteel kan voorlopig nog niet, want alle kamers zitten in 2020 helemaal volgeboekt en zelfs in 2021 zijn er al reserveringen. Veel van de gasten hoopten Martien en zijn gezin te ontmoeten in het kasteel, maar dat gaat nu dus waarschijnlijk niet meer gebeuren.

Meer DenD