Meilandjes wachten nog even met verhuizen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Martien Meiland en Erica Renkema stellen verhuizen nog even uit tot hun huidige woning is verkocht. Niet zo gek met een nog onverkocht Chateau Marillaux.

Met een tot op heden onverkocht Chateau Marillaux en een villa in Noordwijkerhout dat in de verkoop staat denken de Meilandjes nog even niet aan verhuizen. Ze willen eerst van de villa af. Dat liet het tweetal weten aan Shownieuws. Het duo wil verhuizen om wat meer privacy te krijgen. Fans staan te pas en te onpas voor de deur en dat vinden ze niet fijn. Martien Meiland vertelde eveneens tegen Shownieuws dat hij het helemaal niet erg vindt om op straat met mensen op de foto te gaan en aangesproken te worden. Maar hij heeft het thuis liever niet.

Naar beneden bijgesteld

Financieel gezien is even afwachten helemaal niet zo gek. De oorspronkelijke vraagprijs van het Chateau Marillaux in Frankrijk was €1,25 miljoen, maar die prijs is al tot twee maal toe naar beneden bijgesteld. Op dit moment staat de vraagprijs van het Franse kasteel op €795.000. Zelf kochten de Meilandjes het voor €450.000.

Verhuisjaar

2021 is een écht verhuisjaar voor de Meilandjes geweest. Het begon allemaal met het vertrek uit Hengelo. Maxime en haar vriend Leroy kochten hun eerste huis en Erica en Martien vertrokken naar Noordwijk. Beide koppels waren niet blij met hun huis en verhuisden dus weer. Maxime en Leroy naar een miljoenenvilla en Erica en Martien naar hun huidige villa.

Tags

CHATEAU MARILLAUXERICA MEILANDERICA RENKEMAMARTIEN EN ERICAMARTIEN MEILANDMAXIME MEILANDMEILANDJESVERHUIZEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck