Meilandjes weer compleet!

Door: Ditjes en Datjes
15-08-2019

Het is niet meer bij te houden die familie Meiland. Erica Renkema heeft haar achternaam namelijk weer veranderd naar Meiland. Dit laat zij donderdag weten via haar Instagram-account.

Familie weer compleet

,,Feest op het chateau. Vanaf vandaag veranderd Erica haar naam Renkema in Meiland. En zo hoort het ook! Nu zijn we pas echt compleet. Willen jullie haar allemaal volgen…” dit nieuws meldt realityster Erica bij haar foto.

Al drie keer getrouwd

Martien en Erica Meiland zijn al drie keer getrouwd geweest. Eerder dit jaar was de laatste keer. ,,We consumeren onze liefde voor elkaar nu op een andere manier,” zegt ze tegen Weekend. Want ze hebben namelijk geen seksuele relatie meer want meneer Meiland is al een lange tijd uit de kast. Ze krijgt regelmatig de vraag waarom ze in godsnaam met Martien getrouwd is. Haar antwoord: ,,Ik vind dat zo’n stomme vraag. Alsof liefde alleen maar kan bestaan als je die ook lijfelijk bedrijft. Ik ben stapelgek op die man en ik durf wel voor hem te antwoorden dat dit wederzijds is. Wat maakt het dan verder uit?” aldus een verliefde Erica.

Geen seksuele relatie meer

Ze mist de seksualiteit geen moment. ,,Wat Martien en ik met elkaar hebben, overstijgt het seksuele. Ik taal er eerlijk gezegd niet naar. Het lijkt wel alsof mijn lichaam die afdeling even op slot heeft gezet. Dat komt me goed uit, want de weinige uren die ik naast het vele werk op het chateau nog over heb, besteed ik liever aan het kijken naar een goede film op Netfix en een paar uur heerlijke slaap dan aan een potje rollebollen” zegt de echtgenote van Martien.

De familie Meiland is in ieder geval weer compleet.

Vanaf 26 augustus begint het nieuwe seizoen van Chateau Meiland. Het programma is iedere maandagavond te zien om 20.30 uur op SBS 6.

Meer DenD