Mel B: Eddie Murphy is en blijft mijn soulmate

Door: DitjesDatjes
20-05-2019

LONDEN – Hoewel ze al jaren uit elkaar zijn, heeft Mel B in een interview met Piers Morgan verteld dat Eddie Murphy haar ‘ware soulmate’ is. Volgens de Spice Girl hadden de twee ‘iets bijzonders, dat ze nooit meer met iemand anders gevoeld heeft’. Dit meldt The Mirror.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik dacht dat ik liefde had gekend, maar dat bleek niet zo te zijn. Zijn liefde was puur, hij was de liefde van mijn leven en dat zal hij altijd blijven,” aldus Mel. “Hij heeft me laten zien wat echte liefde is en daarom heb ik het grootste respect voor hem.”

Mel en Eddie hadden een stormachtige relatie is 2006, waarin zij zwanger werd van hun kind. Al beweerde Murphy in eerste instantie dat hij niet zeker wist of hij daadwerkelijk de vader was. Na een DNA test bleek hij dat wel zijn en delen de twee sindsdien het voogdijschap over hun dochter Angel. Hun relatie overleefde dit ‘incident’ echter niet: op het moment dat de baby werd geboren was Murphy inmiddels verloofd met filmproducent Tracey Edmonds, met wie hij later dat jaar trouwde. Hun huwelijk duurde slechts 14 dagen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD