Melania Trump eigengereid: naar Afrika!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Melania Trump lijkt steeds meer haar eigen weg te kiezen, onafhankelijk van haar man Donald trump. Tijdens een toespraak in Maryland zette ze zich gisteren af tegen mensen die op sociale media het slechte voorbeeld geven met hun grove taalgebruik.

Volgens Melania moeten volwassenen zich realiseren dat jongeren hun taalgebruik snel overnemen.

Melania, die deze ‘Be Best’-campagne initieerde: ,,We moeten eerlijk zijn: de meeste kinderen zijn beter op de hoogte van de voordelen en valkuilen van sociale media dan sommige volwassenen.”

Sinds in januari van dit jaar naar buiten kwam dat haar man president Donald Trump een aantal scheve schaatsen heeft gereden met onder anderen pornoster Stormy Daniels, lijkt er meer afstand tussen haar en haar echtgenoot. Nog steeds is ze te zien aan de zijde van haar man, maar het lijkt er steeds meer op dat ze ook een ‘eigen’ agenda heeft. Zo zou Melania, tegen de wil in van haar man, gewoon naar CNN kijken in het presidentiële vliegtuidm de Airforce One.

De commentaren van haar woordvoerder zijn ook steeds voer voor speculatie van de media.

Trump trekt zich trouwens helemaal niets aan van datgene wat Melania bepleit. Via zijn dagelijkse Twitter-bombardementen zet hij mensen weg als ‘hond’ en ‘rat’. Het is precies het tegenovergestelde wat zijn vrouw Melania bepleit.

En dan is er nog meer nieuws. Melania heeft haar eerste buitenlandse reis gepland, zonder haar man erbij. De bestemming is: Afrika. Het werelddeel dat door Trump werd weggezet als ‘shithole countries’.

 

Tags

DONALD TRUMPMELANIA TRUMPPRESIDENTVERENIGDE STATEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck