Melania Trump ziet Witte Huis niet meer zitten

MELANIA TRUMP GAAT NIET MEER IN HET WITTE HUIS WONEN.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Een terugkeer naar het Witte Huis ziet Melania Trump niet meer zitten. Het was al eerder opgevallen dat de vrouw van de ex-president nauwelijks te zien is in de huidige verkiezingscampagne. Via de Amerikaanse media lekte gisteren uit dat Trumps echtgenote alleen voor speciale diners en bijeenkomsten nog een stap in het Witte Huis zet.

Dit strookt niet met Trumps campagne verhaal dat hij ‘een trotse familieman’ is. Melania is namelijk van plan om haar leven zo te plannen – als Donald Trump in november wordt gekozen tot opvolger van de huidige president Joe Biden – tussen Palm Beach en New York, waar hun gezamenlijke zoon Barron gaat studeren.

Historische verandering

Het besluit van Melania Trump zou een historische verandering zijn, omdat de vrouwen van de Amerikaanse presidenten (first lady) een speciale betekenis hebben in de Verenigde Staten.

Ook nu speelt Jill Biden, de vrouw van president Joe Biden, een belangrijke rol. De voormalige lerares is steun en toeverlaat van haar 81-jarige man, maar ze zou bovendien veel invloed hebben op de besluiten van de president. De meest populaire first ladies zijn Michelle Obama, maar ook Jacky Kennedy,  de vrouw van de vermoorde John F Kennedy. Zij overleed op 64-jarige leeftijd aan non-Hodgkin-kanker. Ook Betty Ford, Nancy Reagan, Hillary Clinton en Eleanor Roosevelt waren first ladys die de harten van de Amerikanen stalen, allen krachtige vrouwen in de schaduw van de presidenten.

,,Melania doet wat Melania wil, zo typeert schrijfster Mary Jordan de besluiten van Melania Trump. Jordan schreef een boek over Melania.

Wraak op Donald?

Zou het besluit om het Witte Huis te mijden een afrekening van Melania zijn? Feit is dat ze niet in de rechtbank in New York verscheen om haar man te ondersteunen. De rechtszaak rond pornoster Stormy Daniels was uiterst pijnlijk voor Melania, omdat ook bleek dat Donald het niet zo nauw neemt met de huwelijkse trouw. Bovendien werd Trump veroordeeld. In de loop van de volgende maand krijgt hij zijn straf te horen.

Het nieuws over Melania komt aan de vooravond van het eerste debat tussen Donald Trump en Joe Biden naar buiten. Dat is geen toeval. Daarmee staat Trump voor het treffen van donderdagavond al met 1-0 achter. Want Biden gaat er prat op een echte familieman te zijn. Het verleden van Joe Biden wordt getekend doore talloze familietragedies.

Ook recent werd zijn familie weer getroffen, omdat het drugsverleden van zijn zoon Hunter Biden in een rechtszaak tegen hem volop in de schijnwerpers kwam te staan. Biden zal niet nalaten om Trump af te schilderen als een onbetrouwbare presidentskandidaat, liegbeest en als een narcist.

Tags

AMERIKAANSE PRESIDENTSVERKIEZINGENDONALD TRUMPJILL BIDENJOE BIDENMELANIA TRUMP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck