Melanie Beense niet meer welkom bij brasserie Rachel Hazes

Melanie Beense wordt uitgekotst door Rachel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rachel Hazes heeft de officiële opening van Casa Hazes, haar brasserie in Torremolinos, gevierd. Maar Melanie Beense, van wie Rachel de zaak heeft overgenomen, was er niet bij. Is ze niet meer welkom?

Melanie Beense zou het personeel inwerken en meehelpen op het terras, maar was opvallend genoeg niet aanwezig bij de officiële opening van Casa Hazes.

Melanie afwezig

,,Het was een private party voor al haar vrienden”, vertelt Evert Santegoeds in Shownieuws. ,,Je moest er echt voor uitgenodigd worden om erbij te zijn en al die vrienden, wie zijn dat tegenwoordig? Dat André en Rox er niet bij zijn, dat weten we. Maar dat de vorige eigenaresse Melanie, de dochter van Peter Beense, er niet is, gaf ons wel te denken. Juist zij zou helpen met het opstarten van de zaak.”

‘Er is wat gebeurd’

Evert laat vervolgens een foto zien van Rachel en Melanie. ,,Je ziet ze hier trots poseren op het moment dat de overdracht plaatsvindt, daar staan ze nog in de deuropening, maar of ze nu nog door één deur kunnen is te betwijfelen”, vervolgt hij. ,,Melanie wil niet zeggen wat er is en ook Peter Beense wil er niets over zeggen. Rachel zelf al helemaal niet. Er is wat gebeurd maar ik weet niet wat.”

Niet meer welkom

Eerder liet Patty Brard al weten dat Melanie niet meer welkom is bij Casa Hazes. ,,Melanie zou het personeel gaan inwerken, maar die is daar nu niet meer. En toen wij belden naar Casa Hazes en vroegen of ze er nog werkt, kon het personeel daar geen antwoord op geven”, zei Patty destijds in Shownieuws.

Peter Beense reageert

In gesprek met weekblad Party heeft Peter wel iets losgelaten over de situatie. ,,Ik heb mij juist een beetje afzijdig gehouden, want ik wil mij er niet mee bemoeien”, zegt Peter. Wel vertelt hij dat Melanie inderdaad niet meer rondloopt op de zaak. ,,Mijn schoonzoon heeft afgesproken dat hij de koks nog begeleidt en opleidt. Mijn dochter zou het personeel ook opleiden, maar dat bleek niet nodig.”

Tags

RACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck