Melisa koopt droomhuis zonder Andy

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De droomvilla die Andy en Melisa in Apeldoorn gaan bouwen staat op grond die alleen van Melisa is. Op het koopcontract staat enkel haar naam, en ook staat vermeld dat ze niet getrouwd is én dat ze geen geregistreerd partner is. En dat terwijl de twee in 2014 trouwden.

Scheiden

De exen van Andy maken de voetballer nog steeds het leven zuur. De Italiaanse Diana en de Engelse Lisa, die allebei een of meerdere kinderen van hem hebben, proberen Andy veel geld afhandig te maken. Ze gaan zo ver dat Melisa en Andy officieel zijn gescheiden, en dat terwijl ze niet uit elkaar gaan. Zo loopt Melisa geen gevaar dat de twee dames aan haar kapitaal komen.
Ook zorgen de vrouwen ervoor dat Andy en Melisa goed moeten nadenken over wie wat betaalt. Zo hebben ze ook afspraken gemaakt over hun droomhuis in Apeldoorn, dat nog gebouwd moet worden. Het kavel heeft Melissa onlangs alleen gekocht.

Helaas loopt Andy door deze constructie wel een groot risico. Als Andy en Melisa toch uit elkaar gaan, kan Andy namelijk geen aanspraak maken op de woning of de grond. Ook als ze het huis verkopen en daar winst mee maken, gaat alles naar Melisa.

Miljoenen

Volgens Melisa heeft Andy al veel geld moeten geven aan zijn exen. In totaal al zo’n drie tot vier miljoen euro. Tot vorig jaar kreeg Diana, die twee dochters van Andy heeft, nog z’n 5000 euro per maand, en ook ontving zij één miljoen euro voor de opleiding van de meisjes.

Tags

ANDY VAN DER MEIJDEDOCHTERSENGELANDEXENGELDITALIEMELISA SCHAUFELIMILJOENEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck