Melissa Etheridge hoopt op verzoening Brad en Jennifer

Door: DitjesDatjes
08-04-2020

Als het aan Melissa Etheridge ligt komen Brad Pitt en Jennifer Aniston weer bij elkaar. Dat liet de zangeres, die al jarenlang bevriend is met hen, weten in een interview met Andy Cohen tijdens diens ‘home edition show’ Watch What Happens Live.

Etheridge zong destijds op het huwelijk van Brad en Jennifer in 2000 en heeft nog altijd een groot zwak voor de twee. “Ik vond het een geweldig stel samen, ze vormden echt een prachtpaar. Ik denk dat ze altijd vrienden zullen blijven omdat het hele speciale mensen zijn die elke storm kunnen doorstaan,” aldus Melissa.

“Ik hoop dat hun vriendschap blijft bestaan. En ja, natuurlijk zou ik ze het liefst weer samen zien. Hun tijd samen was prachtig, ik kan me dat nog goed herinneren. Dus laten we het hopen.”

In februari 2019 verscheen Pitt op de 50e verjaardag van Aniston, tot grote vreugde van haar vrienden. “Iedereen vond het leuk dat hij er was. Wat hun scheiding destijds ook heeft veroorzaakt, dat ligt allemaal in het verleden. Er is absoluut geen sprake van kwaad bloed. Brad en Jen hebben een hele goede verstandhouding met elkaar.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen