Melissa Joan Hart betreurt stappen met te jonge Britney Spears

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Melissa Joan Hart heeft spijt dat ze in de jaren negentig de toen minderjarige Britney Spears een keer mee uit heeft genomen. Dat vertelt de Sabrina the Teenage Witch-actrice in gesprek met televisieprogramma Entertainment Tonight.

Hart en Spears kenden elkaar van de videoclip (You Drive Me) Crazy uit 1999 van de zangeres, waarin de actrice figureerde. “Ik zag dat ze altijd omringd was door mensen en nooit echt los kon breken”, herinnert de zes jaar oudere Hart in gesprek met ET. “Ik ging iedere avond uit. Ik ben gek op dansen en hield van uitgaan, maar ik was wel verantwoordelijk en wist wanneer ik moest stoppen. Zij was minderjarig en jong, maar ik dacht alleen maar: kom, ga mee. Laten we samen lol trappen.” De 48-jarige actrice zegt zich er tot nog steeds “erg schuldig” over te voelen. “Ik had beter moeten weten als ‘grote zus’ zijnde.”

De actrice en zangeres hebben elkaar in de laatste jaren nog maar weinig gesproken. “Ik zag haar een paar jaar geleden nog tijdens haar optredens in Las Vegas”, zegt Hart. “Maar ze trad daar natuurlijk op, dus het was een vluchtige ‘hallo’ backstage en dat was het.”

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck