Melissa Pach: “Ik durfde niet meer naar huis, en sliep in mijn auto”

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

“Ik heb in zo’n diep dal gezeten. Ik wilde niemand meer om mij heen. Uiteindelijk kwam ik op een punt dat ik er geen zin meer in had”, dat zegt Melissa Pach, slachtoffer van Dave Roelvink.

Juwelen

In de zomer van 2014 werd er een seksvideo van Melissa Pach online gezet. Daarop was te zien dat ze Dave Roelvink, de zoon van Dries, oraal bevredigde. Melissa wist niet dat ze gefilmd werd.
Om het nog erger te maken namen de vrienden van Dave, die ook waren uitgenodigd door Melissa, voor 60.000 euro aan juwelen en andere kostbare spullen mee.

Dave kreeg een taakstraf van 150 uur, maar Melissa ondervindt tot op de dag van vandaag de gevolgen van de video.
In het programma Mag ik je Tieten Zien, dat Datum Dagelet presenteert, doet Melissa eindelijk haar verhaal.
“Ik kreeg een berichtje, waarin stond dat er iets van mij rond ging. Eerst geloofde ik het niet, omdat ik niet wist dat er gefilmd was. Ik had het gevoel dat ik een slet was, en dat alles mijn eigen schuld was”, zegt ze. “Ik werd als hoer uitgemaakt, maar vond het niet eerlijk. Ze kennen me niet.

Eetbuien

Ook haar moeder vindt het nog steeds moeilijk om te praten over de gebeurtenis, want zij werd aangesproken op het gedrag van haar dochter. Daarnaast merkte ze ook wat de impact van de seksvideo had op Melissa. “Ik heb een ander kind gekregen na de gebeurtenis. Er kwam geen woord meer uit. Ze kreeg eetbuien, en ze ging gelijk als ze thuis kwam naar bed. Je wil aan alle kanten helpen, maar ze wil geen hulp.” “Ik voelde me zo schuldig”, reageert Melissa op haar moeder. “Ik wilde mijn ouders geen verdriet doen. En op een gegeven moment wist ik ook niet meer met wie ik kon praten, dus ik durfde niet meer naar huis. Ik heb toen in mijn auto geslapen.”

Op straat werd Melissa met de nek aangekeken. Mensen noemden haar slet en keken haar na. Vooral jongens deden erg vervelend. “Ze trokken rare gezichten en maakten pijpbewegingen. Ze deden het zo dat ik het kon zien.”

 

Populairder

Datum benoemd in de uitzending een pijnlijk feit. Melissa is kapot gemaakt, en mensen gaven haar de schuld. ‘Had ze hem maar niet mee moeten vragen’, denken mensen. Of mensen denken dat ze graag aandacht wilde. Melissa ondervindt nog steeds de gevolgen van de video, terwijl Dave zijn taakstraf al achter de rug heeft, en zelfs populairder door de video is geworden.

Tags

DAVE ROELVINKSEKSUELE INTMIDATIESEKSVIDEO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck