Meneer Reimers: ‘De Mutsaers wil ik nooit meer zien’

Door: Tanja Brouwer
22-05-2019

Veel televisiekijkers kennen meneer Reimers als een strenge maar rechtvaardige man. Al jaren helpt hij samen met Herman den Blijker hoteleigenaren die niet meer weten hoe ze hun hotel winst moeten laten draaien. Helaas kunnen een aantal van hen Willem Reimers niet waarderen, maar dat is helemaal wederzijds.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Dom

,,Die vervelende mensen van De Bosbaan wil ik nooit meer zien’, zegt Reimers tegen weekblad Story over de familie Schilder. Ook de Mutsaers, eigenaars van De Druiventros, vond meneer Reimers verschrikkelijk, maar de familie hem ook. De Mutsaers wilden namelijk geen tweede seizoen maken omdat Reimers dan weer van de partij zou zijn. ,,Die mensen zijn gewoon heel erg dom, dat zag je aan die koppen”, zegt Reimers. ,,Als ze met ons meegewerkt hadden, hadden ze anderhalve ton sponsorgeld gekregen en nu niets. Dan ben je toch dom.” Reimers denkt dat de familie helemaal niet echt geholpen wilden worden en daarom zo moeilijk deden tijdens de opnames. ,,Ze wilden gewoon op televisie. Ik wil die mensen nooit meer zien. Als ik ze voor de auto krijg, zet ik mijn ruitenwissers aan.”

Ondanks zijn slechte ervaringen waagt meneer Reimers zich toch weer aan een nieuw avontuur. Koppels gaan in een nieuw programma waarin wederom Herman ook te zien is de strijd met elkaar aan. De duo’s reizen door Italië, Tunesië en Ibiza waar ze het in kookwedstrijden tegen elkaar opnemen. Op het spel staat een restaurant in Rotterdam, dat door het winnende duo gerund mag worden.

Meer DenD