Meningen BN’ers over corona-vaccin zijn verdeeld

Door: Ditjes en Datjes
22-11-2020

In de talkshow Beau vertelt Beau van Erven Dorens dat hij de hele week een ‘vaccinatie vragenrondje’ doet. Wie laat er wel of niet het vaccin inspuiten? De presentator is verbaasd over hoeveel BN’ers er toch niet mee doen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Team nee

André Rieu en Carry Tefsen weigeren zich in te enten. Terwijl Patricia Paay, Peter R. de Vries en Gordon volmondig ja zeggen. In het twijfel-kamp zitten onder andere Ali B. en de gezusters OG3NE.

Het twijfel-kamp

Shelly Vol van de girlband: ,,Ik vind het twijfelgeval. Ik vind het moeilijk, maar ik denk wel dat ik neig naar ja.” Zusje Amy past extra goed op door haar astma en aangeboren afwijking waardoor zij maar één long heeft. ,,Ik zit een beetje met een weegschaal van: ik weet niet wat ik in me gespoten krijg. Ik denk: misschien heeft het effect voor later, omdat ik best wel jong ben. Maar als ik het niet doe, kan het ook fataal zijn voor mij” aldus de zangeres.

Ja, ik wil

Mart Smeets twijfelt geen seconde laat hij tijdens de uitzending weten. ,,Ik ben 73, kwetsbaar, dor hout, wat wil je nog meer?” Voor la Paay idem dito: ,,Ja, 71, dus ik doe het ook maar. Wel ja, joh. Ik wil het wel doen!”

Ook Beau is overtuigd: ,,Zet hem er maar in, vanavond nog. Gooi er maar in!”

Meer DenD