Menno in tranen door vertrek Jos in B&B Vol Liefde

Door: Nikola van Krieken
06-08-2022

Natasja is eigenares van een B&B in Frankrijk, en heeft daar nog steeds Jos en Menno in haar bed and breakfast rondlopen. Waar ze in het begin twijfelde of haar man er wel tussen zou zitten, begint ze nu zelfs wat vlinders te krijgen voor Jos. Alleen krijgt ze maar weinig hoogte van hem.

Natasja wil graag weten wat Jos van haar vindt, maar ze durft het niet te vragen. “Op dit moment zou het kunnen dat ik Jos iets leuker vind dan leuk.” Ze wil hem dan ook graag bij haar in de buurt houden. “Ik ga Jos zeker nog niet naar huis sturen. Ik hoop dan ook niet dat hij zelf gaat, maar dat gevoel heb ik wel een beetje.”

niet hoteldebotel

En Natasja haar voorgevoel klopt, want Jos is niet hoteldebotel van haar. “Ik voel geen vlinders. Ik zeg niet zomaar dat het hem niet wordt, maar ik heb er heel goed over nagedacht.” Er is geen vlammetje gaan branden. “Ik heb de liefste zeker een kans gegeven, Maar het zit er voor mij niet in met Natasja.”

Hij neemt haar vervolgens apart om te vertellen dat hij naar his gaat. “Er ontstaat geen liefde”, zegt hij, waarop zij reageert: “Ik voelde hem al aankomen.”

Natasja vindt het spijtig. “Het is nooit leuk om te horen. Jos is hartstikke gezellig. We hebben sowieso een klik. En het is altijd jammer als er iemand naar huis gaat met wie je het goed kan vinden. Alleen Cupido was op vakantie.”

barst in tranen uit

Dan moeten zij het nieuws ook melden aan de familie van Natasja en Menno. En voor Menno komt dit nieuws erg onverwacht. Hij barst meteen in tranen uit. “Ik had dit niet aan zien komen.” 

“Niet huilen, hè?” zegt Natasja. Nadat Menno is bijgekomen van het nieuws zegt hij: “Ik ben zelf absoluut niet van plan om eerder weg te gaan, want daarvoor heb ik het veel te leuk. En ik zie nog steeds potentie voor mijzelf.” 

Of Natasja en Menno wel iets gaan worden, moet nog blijken.

Meer DenD