Mentale toestand Nadège holt achteruit

Nadege
Door: Lies Jansen
08-07-2020

Nadège, bekend als de voormalig huishoudster van de familie Meiland, doet in een openhartig interview met weekblad Privé een bijzondere onthulling. In het gesprek vervolgt ze het verhaal over de ruzie met familie Meiland. Maar nu blijkt ook dat ze door de situatie enorm achteruit gaat. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Het vreet aan me’

In de voorpublicatie in De Telegraaf geeft Nadège aan dat het niet goed met haar gaat. ,,Het gaat niet goed met me. Ik snap niet waarom ze dit zo hebben gedaan. Wat ik heb begrepen, is dat Martien boos op me is. Maar, waarom? Het vreet aan me. Hij spreekt slecht Frans, dus toen ik het hem vroeg, kwam er geen duidelijk antwoord. De dag dat ik het hoorde, kwam ik gewoon om kwart voor acht in de ochtend op het kasteel aan. Normaal dronken we dan eerst een kopje koffie, maar nu deden ze heel raar”, aldus de voormalig huidhoudster. 

Middelen voorgeschreven door huisarts

Het is zelfs zo erg dat Nadège antidepressiva moet slikken: ,,Ik kreeg hele leuke reacties via Facebook, maar ook zulke lelijke dat ik mijn pagina alweer heb opgeheven. Ik ben er zo van geschrokken dat ik van de huisarts antidepressiva heb gekregen. Het geeft zo’n naar gevoel allemaal en dat verdien ik niet. Het zijn nog steeds mensen van wie ik hou…”

Ruzie houdt niet op…

De ruzie lijkt er niet beter op te worden. Familie Meiland is twee keer in gesprek gegaan met Nadège, waarin duidelijk werd dat er op dit moment geen werk is in het Chateau. Door de Coronacrisis zijn er geen gasten toegestaan, wat automatisch het werk van Nadège laat vervallen. 

Meer DenD