Merel feliciteert verbaasde Fidan met nieuwe baan

Door: Tanja Brouwer
17-10-2019

Het nieuwe programma Ladies Night is op een bijzondere manier begonnen. Merel Westrik, tafeldame van het Net5-programma, opende de show met een felicitatie aan Fidan Ekiz want zij zou volgens Merel Eva Jinek opvolgen. Fidan was alleen nog niet op de hoogte van haar nieuwe baan.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Alternatief

,,Ik weet van niks!”, reageerde Fidan verbaasd op de felicitatie van Merel. De tafeldame gaat snel over op een ander onderwerp maar kwam later in de uitzending er nog eens op terug. ,,Ik zweer het, ik weet het officieel niet”, zei Fidan.
Ook de KRO-NCRV wil niet bevestigen dat Fidan de plek van Eva Jinek zal innemen. Tegen het ANP zegt de omroep het volgende: ,,We zijn op zoek naar een goed alternatief voor dat tijdslot. We zijn daarover met de NPO in gesprek. Meer valt er niet te melden nu.”

Als Fidan echt niet op de hoogte was van het nieuws zal het voor haar toch geen totale verrassing zijn als ze echt Eva gaat opvolgen. In het programma Veronica Inside liet Ekiz al weten in gesprek te zijn. ,,Ik voel me echt vereerd. Dit is echt de Champions League”, zei ze toen. ,,Maar ik ben niet de enige waarmee wordt gepraat en ik kan verder niks zeggen.”

Meer DenD