Met deze persoon reist Dré door de VS!

André reist met deze persoon door Amerika
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

In Nederland is André Hazes vooral heel actief op het amoureuze vlak. Inmiddels verblijft de zanger weer in The States. Hij is daar niet alleen, maar Monique lijkt zich geen zorgen te hoeven maken…

Dat André Hazes pas in 2023 weer op de nationale podia zal staan, is bekend. Dit jaar wil hij vooral tot rust komen en inspiratie opdoen in Amerika. Zo bezocht hij al eerder shows in entertainment-stad Las Vegas. André verblijft opvallend vaak in Amerika en zou daar op termijn ook deels willen wonen.

Toekomstdroom
Aan Privé vertelde Dré daar eerder over: ,,Het is mijn toekomstdroom om deels in Amerika te gaan wonen. In de buurt van Orlando. Daar kwamen we vroeger als gezin vaak en hebben we heerlijke vakanties gehad. Af en toe stuur ik wat naar mijn boekhouder, die mag bepalen of het haalbaar is.”

Toekomstmuziek
,,In eerste instantie zullen we er alleen de vakanties naartoe gaan, maar als Moon en ik ouder zijn, ik een jaar of vijftig, dan zie ik al voor me dat we daar lekker de wintermaanden in de zon zitten.” Nu hij zich opnieuw heeft verzoend met Monique zou die toekomstdroom weer toekomstmuziek kunnen worden. Maar ook nu is Dré volgens reality.FBI niet alleen…

Niet alleen
André reisde volgens weekblad Story eerder door het zuiden van Amerika, waar hij onder andere muzieksteden als Memphis en Nashville heeft aangedaan, maar hij is nu weer in Los Angeles. Die reis is, zo meldt RealityFBI, voor een documentaire. André wordt volgens reality.FBI op de voet gevolgd door zijn vaste cameraman.  

Het bericht van reality.fbi


Tags

ANDRÉ HAZESMONIQUE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck