Met wie staat Alexia hier gearmd?

Alexia met vriendje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prinses Alexia heeft onlangs haar examens afgerond bij het Atlantic College in Wales en vierde dat samen met koning Willem-Alexander en koningin Máxima op school. Op beelden die opgedoken zijn op TikTok, staat Alexia gearmd met een jongen. Heeft ze een schoolvriendje?

Prinses Alexia was vorige maand aanwezig bij de Leavers Celebration op het Atlantic College in Wales. Met deze traditionele viering staat de school erbij stil dat de examens afgerond zijn. De bijeenkomst is nog geen diploma-uitreiking, want de uitslag van de examens volgt pas begin juli.

Alexia gearmd met jongen

Tijdens de viering werd er uiteraard genoeg beeldmateriaal gemaakt om later terug te kijken. Ook Alexia werd gefilmd en op TikTok is een filmpje verschenen waar ze gearmd met een jongen staat. Maar met wíe?

Vriendje Leonor

Eerder kwam naar buiten dat de Spaanse prinses Leonor de liefde heeft gevonden tijdens haar schooltijd in Wales. In de vakantie nam ze haar vriendje mee naar huis om hem voor te stellen aan haar familie. Of Alexia net als Leonor in Wales de liefde heeft gevonden, zullen we moeten afwachten.

Studeren in Groningen?

Alexia deed examen voor het Internationaal Baccalaureaat. Dat is internationaal voortgezet onderwijs op het niveau van het Nederlandse vwo. Over wat de prinses gaat doen als ze haar examens heeft gehaald, is nog niets bekendgemaakt. Wel gaan er geruchten rond dat Alexia in Groningen gaat studeren. De prinses werd onlangs gespot bij een open dag van de Rijksuniversiteit Groningen.

Onlangs werd wel bekend dat ook haar zusje Ariane volgend jaar het Internationaal Baccalaureaat gaat volgen. Zij zal dat doen aan het United World College Adriatic in de buurt van Triëst.

18e verjaardag

Alexia mocht afgelopen maandag alweer achttien kaarsjes uitblazen. Ter ere van haar verjaardag heeft het Koninklijk Huis nieuwe foto’s van de prinses gedeeld. Sommigen vinden de foto’s van Alexia lijken op een bekend schilderij. ,,Net als Johannes Vermeer’s ‘Meisje met de parel’, maar zonder parel”, reageerde iemand. Een ander was het daarmee eens. ,,Inderdaad, ze lijkt op dat schilderij. Prachtig.”

Tags

PRINSES ALEXIA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck