Metejoor en Britt uit elkaar? ‘Blijft affaire met K3 Julia ontkennen’

Metejoor en zijn Britt uit elkaar?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na de geruchten dat Metejoor vreemd zou zijn gegaan met K3’tje Julia, zouden hij en zijn verloofde Britt een einde aan hun relatie hebben gemaakt. De geruchten over zijn affaire met Julia blijft hij ontkennen…

Metejoor had een hoop uit te leggen aan Britt toen naar buiten kwam dat hij vreemd zou zijn gegaan met K3’tje Julia. De twee zijn verloofd, maar ondertussen zou Metejoor met Julia hebben afgesproken in een hotelkamer.

‘Julia heeft het toegegeven’

,,Ik heb het via iemand tegen wie ze het zelf heeft gezegd. Dat ze samen een hotelkamer hadden geboekt. En daar wilde dingen zijn gebeurd”, vertelde een volger in gesprek met Yvonne Coldeweijer. ,,Julia vond het zelf nodig om dit aan mensen te vertellen hier.”

‘Onzin’

De manager van Metejoor noemde de geruchten ‘totale onzin’. ,,Helaas kunnen we weinig beginnen tegen dit soort fake news. Als je bekend bent, krijg je vroeg of laat met dit soort roddels te maken”, zei hij tegen Belgische media.

Uit elkaar?

Nu zou de relatie met Britt toch gestrand zijn. ,,Hij is vrijgezel”, zegt een bron in gesprek met juicekanaal Realityfbi. ,,Van betrouwbare bronnen vernomen. Zij wil niet meer, had eerst tijd gevraagd maar toch besloten er een einde aan te maken.” Of Britt niet meer verder wil vanwege de geruchten is niet bekend, maar Metejoor blijft volgens de bron het vreemdgaan met Julia ontkennen.

Tags

BEDROGJUICEJULIA BOSCHMANK3K3-JULIAMETEJOORVREEMDGAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck