Meurders: zin om dj-werk met interviewen te combineren

Door: DitjesDatjes
14-07-2020

Felix Meurders (73) zet een nieuwe stap in zijn radiocarrière. In 2021 maakt hij de overstap naar NPO Radio 5 om daar wekelijks op zaterdagochtend een nieuw programma te presenteren. Tussen 10 en 12 uur draait Felix veel muziek en interviewt hij mensen die dat weekend iets bijzonders gaan doen, meldt BNNVARA. De overstap betekent dat Felix na ruim een kwart eeuw gaat stoppen met de presentatie van Spijkers met Koppen.

“Omdat ik met hart en ziel verknocht ben aan Spijkers met Koppen heb ik lang getwijfeld om ja te zeggen tegen Radio 5. Ik moest echt kiezen want beide programma’s presenteren kan niet gezien de uitzendtijdstippen. Uiteindelijk heeft de doorslag gegeven dat ik weer eens wat nieuws kan gaan doen op de radio. En omdat ik op deze manier mijn vaardigheden van zowel interviewer als dj kan combineren,” zegt de presentator over zijn voorgenomen overstap.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Meurders gaat het programma maken voor BNNVARA, de omroep waar hij al ruim 45 jaar voor werkt. Felix wordt op Radio 5 achter de schermen ook weer bijgestaan door redacteur en producer Nicolette Schouten met wie hij al sinds ‘In de Rooie Haan’, de voorganger van Spijkers met Koppen, samenwerkt.

Het vertrek van de oudgediende bij Spijkers met Koppen betekent dat Dolf Jansen een nieuwe co-presentator naast zich krijgt. Meurders blijft nog wel tot het einde van het jaar Spijkers met Koppen presenteren.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD