Mia en Dion: ‘Weinig tijd gehad om voor te bereiden’

Niet kunnen zingen en niet kunnen plannen, alles gaat mis voor het duo
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Mia Nicolai en Dion Cooper hebben voor het eerst gereageerd op de kritiek. Naast de technische problemen, vertellen de twee dat ze maar weinig tijd hebben gehad om zich voor te bereiden. ,,Daardoor is het minder goed gegaan dan we zelf hadden gewild.”

Mia en Dion waren van tevoren voorbereid op het feit dat niet iedereen positief zou reageren op hun deelname aan het Songfestival. Om die reden lieten ze in eerste instantie niets van zich horen over de kritiek. ,,Daarom dachten wij, we sluiten ons er een beetje van af. Want anders zit je in een constant mijnenveld van mensen die je goed vinden en mensen die je slecht vinden”, vertelt Dion in de podcast Songfestival Troubadours.

‘Niet zoals we gehoopt hadden’

Maar na de kritiek op hun tweede valse optreden lukt dat niet meer. De twee worden overspoeld met negatieve reacties en daarom heeft het duo besloten te reageren. Mia erkent dat er inderdaad een aantal dingen mis zijn gegaan tijdens het optreden. ,,We gaan niet liegen, we hebben het teruggekeken en gehoord en we snappen dat het niet overkwam zoals we zelf hadden gehoopt”, zegt Mia.

Weinig tijd voor voorbereiding

Bij het eerste optreden konden Mia en Dion door technische problemen elkaar en zichzelf niet goed horen, waardoor ze enkele vocale uitglijders maakten. Toch klonken ze in Amsterdam niet veel beter. Ook dat lag volgens Mia niet aan haar en Dion. ,,We hadden veel pech met de in-ears en de techniek”, zegt ze daarover. ,,Door het hele circus is er ook gewoon weinig tijd geweest voor het voorbereiden. Daardoor is het minder goed gegaan dan we zelf hadden gewild.”

Tags

DION COOPERMIA NICOLAI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck