Mia Nicolai is kritiek op vals zingen zat: ‘Doe het dan zelf’

Mia is kritiek op haar vals zingen helemaal zat
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na een vals optreden in Madrid ging het afgelopen weekend opnieuw mis bij Mia Nicolai en Dion Cooper. De twee krijgen ontzettend veel negatieve reacties op hun optredens en Mia is het helemaal zat. ,,Doe het dan zelf!”

Mia en Dion maakten in Madrid een aantal forse vocale uitglijders vanwege ’technische problemen’. Afgelopen weekend hadden ze een herkansing in AFAS Live in Amsterdam, maar ook dáár ging het mis. Omroep AVROTROS geeft toe dat het optreden weer ‘niet goed’ was en een woordvoerder laat aan ANP weten dat de omroep hard werkt aan de begeleiding van het duo.

‘Het wordt een ramp’

Kijkers zijn niet overtuigd van de Nederlandse inzending en zien het somber in. ,,Het wordt een ramp!”, schrijft iemand op Twitter. En een ander: ,,Nederland heeft een wonder nodig om zich te kwalificeren als ze in Liverpool zo presteren.”

Mia gepikeerd

Ook op Instagram krijgen Mia en Dion veel reacties. Zo reageerde een volger dat de apparatuur in Engeland hopelijk beter zal zijn. Mia reageerde behoorlijk gepikeerd dat de volger er dan maar zelf moest gaan staan. ,,Ik zou gelijk toegeven dat ik dat niet zou kunnen”, schrijft de volger aan Juicechannel. ,,Geef het zelf dan ook even toe! Het ligt niet aan apparatuur, gewoon dat dit podium niet geschikt is voor jullie. Vind het liedje prachtig, maar uitvoering is niet te doen!”

Reacties uitgeschakeld

Inmiddels heeft Mia de reacties onder haar berichten uitgeschakeld zodat haar volgers geen commentaar meer kunnen geven. ,,Je wil het natuurlijk niet nog gênanter maken dan het al is”, schrijft Juicechannel op Instagram.

Tags

DION COOPEREUROVISIE SONGFESTIVALMIA NICOLAI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck