Miami Ink-ster overleden op 46-jarige leeftijd

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

Tattoo-kunstenaar Yoji Harada is afgelopen woensdag op 46-jarige leeftijd overleden, dit melden bronnen dichtbij de tv-ster. Over de doodsoorzaak is nog niks bekend.

Harada werd geboren op 6 augustus 1972 in Tokio, Japan. Later verhuisde Harada naar Chicago en in 1998 vertrok hij naar New York City om een ​​carrière als muzikant voort te zetten. Later is hij naar Miami verhuisd om in de leer te gaan bij tattoo-koning Ami James.

Bekend geworden

Door de tv-serie Miami Ink, die in 170 landen werd uitgezonden, is Yoji bekend geworden bij het publiek. Hier keken mensen massaal naar, en zij zagen hoe Yoji uitgroeide van leerling tot professioneel tatoeëerder. Vervolgens stroomde het geld binnen voor Yoji en begon hij ook zijn andere hobby’s op te pakken.

Andere hobby’s

Toen Yoji eenmaal het geld ervoor had is hij weer begonnen met muziek maken en sloot hij zich weer aan bij de band Big Deal. Yoji was een man met veel ambities, want alsof het niet genoeg was opende hij ook een kinderkledinglijn.

Tattooshop in Amsterdam

Ook opende de tattoo-artiest later in zijn carrière een shop in Amsterdam. Hier kwam hij dan ook regelmatig langs. Hij gaf de laatste tijd op Facebook aan dat hij vaak in Amsterdam was.

Tags

BEKENDOVERLEDENTATTOO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck