Micazu: Vakantievilla in Zeeland

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Selma en Titus wilden eigenlijk een vakantiehuis kopen in de Provence vanwege de leuke lokale marktjes, de ontspannen sfeer en het lekkere weer. Maar uiteindelijk vonden ze hun tweede thuis in Zeeland, op steenworp afstand van het strand.  

Het koppel vond in 2019 een mooie rietgedekte villa kunnen kopen in Noordzee Résidence De Banjaard. Titus, die is opgegroeid in Zeeland: ,,Als kind ging ik vroeger vaak op vakantie naar de oude Banjaard. Urenlang struinen door de duinen en vliegeren. En nu zitten we er zelf op 5 minuten lopen van het strand. Het grote voordeel van een huis op dit park is dat het van alle gemakken is voorzien, met onder andere een supermarktje, zwembad en restaurant. Bovendien kun je er ook fietsen huren. Ons huis ligt in de luwte van het park, zodat we minder last hebben van de drukte”.  

De woning is grondig verbouwd en wordt via Micazu verhuurd. Titus: ,,We vinden het prettig om de verhuur in eigen hand te houden. Zo weten we beter wie er ons huis huurt en krijgen we directe feedback van onze gasten. Een week nadat ons huis online stond kwam de eerste boeking binnen. De afgelopen zomer was ons huis meteen volgeboekt door voornamelijk Nederlandse gezinnen. We zijn erg blij met de positieve reacties die we van onze gasten krijgen. Vooral ons eigen strandhuisje valt blijkbaar in de smaak. Je zit daar dan ook op de eerste rij voor die prachtige zonsondergang. “Daarvoor hoef je toch echt niet helemaal naar Zuid-Frankijk te rijden”. 

Beoordelingen huurders

Paul: ,,Een prachtig huis op een geweldige plek. De inrichting is van hoog niveau en het huis is van alle gemakken voorzien.” 

Lotte: ,,Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in deze vakantievilla. De tuin is rondom beschut en geeft daardoor alle privacy!” 

Eric: ,,We vonden het super dat er een strandhuisje met stoelen bij was inbegrepen! Zeeland is al onze favoriet en dit huis absoluut een aanrader!” 

Verhuurder 

Selma en Titus 

Geschikt voor 

8 personen 

Bijzonderheden 

Inclusief strandhuisje 

Boeken 

Je boekt je vakantiehuis direct bij de Nederlandse eigenaar 

Gemiddeld cijfer 

8,9 

Zoek op Micazu.nl met snelcode 

31725 

Bekijk de woning op Micazu via deze link

Tags

MICAZUREIZENZEELAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck