Michael met Naomi en Milano naar spanje

Door: DitjesDatjes
11-09-2018

Na zes weken Nederland vertrekt Michael van der Plas, notabene op zijn verjaardag naar Spanje. Hij plaatst een foto vandaag in de vertrekhal van Schiphol.

Thuis

Op Instagram schrijft hij dat hij weer richting Spanje gaat, na zes weken in Nederland te zijn geweest. Hij is blij weer naar huis te gaan.

https://www.instagram.com/p/BnjZP_MBMQA/

Kids

Mensen reageren veel op de post, en de meest gestelde vraag is: ,,Waar zijn je kinderen?” Nu Samantha, de ex-vrouw van Michael, in een afkickkliniek in Schotland verblijft, zou Michael in Nederland voor Angelina en Milano zorgen. Hij zocht een huisje in Scheveningen zodat de twee kinderen niet uit hun vertrouwde omgeving werden gehaald, en Angelina gewoon naar school kon. Helaas heeft hij geen woning gevonden, en heeft het gezinnetje een tijd bij zijn zus gelogeerd. ,,In een driekamerwoning met zeven man”, vertelt Michael. ,,Dus ik lag met z’n drieën op een kamer en m’n zusje met z’n vieren op een kamer.” Hoewel de realityster het heel gezellig vond, leek het hem handiger om vanuit Spanje opzoek te gaan naar een geschikte woning.

Milano is mee naar Spanje, vertelt Koos van Plateringen in Shownieuws. En ook zou Naomi, de 23-jarige vriendin van Michael, weer naar Spanje gaan. Angelina blijft achter bij haar oma, de moeder van Michael. Zij is namelijk leerplichtig en moet gewoon naar school.

 

Meer DenD