Michael wil terug naar Spanje. Zorgen om kinderen

Door: DitjesenDatjes
23-10-2019

De afgelopen maanden waren voor Samantha de Jong relatief rustig na een bewogen jaar. De voormalig realityster woont tegenwoordig weer in een huisje in Scheveningen en mag haar kinderen regelmatig zien. Toch kan het leven van Angelina (7) en Milano (4) binnenkort weer drastisch veranderen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Gescheiden

Angelina en Milano hebben in hun korte leven al heel wat meegemaakt. Ze hebben hun moeder langere tijd moeten missen toen ze naar een afkickkliniek in Schotland ging, zijn geëmigreerd naar Spanje, moesten elkaar missen toen Angelina terug ging naar Nederland en ook nu wonen broer en zus niet samen. Milano woont namelijk bij zijn vader Michael en zijn vriendin Naomi terwijl Angelina wordt opgevoed door haar oma, de moeder van Michael.

Reacties

Hoewel de kinderen het in Nederland misschien wel weer heel erg naar hun zin hebben, laat Michael op zijn Instagramaccount weten misschien weer terug te gaan naar Spanje. ,,Heerlijk zo, als je dit weer terugziet. Ik zit toch echt te twijfelen om in 2020 weer lekker naar de Costa te verhuizen”, schrijft hij bij een video van zichzelf in Spanje. Onder zijn bericht staan bijna alleen maar positieve reacties, maar elders is dat wel anders. Shownieuws postte dit bericht op Facebook, en tientallen mensen reageerden. ,,En de kinderen? Volgens mij was het duidelijk dat de oudste daar niet happy was”, schrijft iemand. Een ander reageert: ,,Als je een goede vader bent dan blijf je voor de kids hier. De oudste was al niet happy. De kinderen hebben al zoveel moeten doorstaan.”

 

Meer DenD