Michael van der Plas bevestigt relatie met BFF Samantha de Jong

BFF Samantha gaat nu met Michael
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het hoge woord is eruit: Michael van der Plas heeft eindelijk bevestigd een relatie te hebben met Kimberly Bottelier, de beste vriendin van Samantha de Jong. ,,Het leven loopt zoals het lopen moet”, schrijft Michael bij een foto met Kimberly.

Het gerucht dat Michael en Kimberly een relatie hebben ging al langer. ,,Meerdere bronnen melden ons dat Michael het momenteel gezellig heeft met de beste vriendin van Samantha, namelijk Kimberly Bottelier”, meldde Juicechannel een aantal maanden geleden op Instagram.

Michael bevestigt gerucht

Het kanaal deelde een foto van Kimberly terwijl ze in de slaapkamer van Michael stond. ,,Ook hebben wij deze foto ontvangen van Kimberly in de slaapkamer van Michael. Samantha heeft deze foto’s ook gezien en geeft aan dat ze de vermoedens al had.”

Nu, maanden later, bevestigt Michael de relatie. Hij deelt een foto met Kimberly op Instagram waar hij het volgende bij schrijft: ,,Het leven loopt zoals het lopen moet.”

Ruzie Kimberly en Samantha

Ook deelt Michael nog een foto van hem en Kimberly van jaren geleden, toen ze elkaar leerden kennen via Samantha. De vrouwen waren jarenlang vriendinnen tot Kimberly in 2019 en boekje opendeed in weekblad Story. Ze zei dat Samantha haar toenmalige man probeerde af te pakken terwijl ze zwanger was. Uiteindelijk legden de vrouwen de ruzie weer bij en was alles weer koek en ei.

Het is echter de vraag of Samantha het kan waarderen dat Kimberly nu een relatie heeft met haar ex. Zij en Michael hadden net weer een goede band met elkaar, en dit zou zomaar roet in het eten kunnen gooien.

Tags

BARBIEMICHAEL VAN DER PLASNIEUWE RELATIESAMANTHA DE JONG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck