Michael van der Plas klapt uit de school over ex Naomi: ‘Ze ging vreemd’

Michael van der Plas klapt uit de school||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Michael van der Plas heeft eindelijk onthuld wat de échte reden is van de breuk tussen hem en zijn ex Naomi Dijkstra. Eerder vertelde hij dat hij de breuk niet zag aankomen, maar dat ze wel goed uit elkaar waren gegaan. Maanden later kwam hij er pas achter dat Naomi vreemd was gegaan. ,,Ze is nooit eerlijk geweest.”

De realityster, die bekend werd door zijn relatie met Samantha de Jong, liet een aantal maanden geleden weten ‘doodziek’ te zijn van de breuk. ,,Naar mijn mening is het uitgegaan door corona. Veel op elkaars lip gezeten, ben ook niet altijd even aardig geweest, beetje langs elkaar heen gaan leven”, zei Michael destijds in het AD.

‘Meer van haar kant’

En dat terwijl de twee grote toekomstplannen hadden. Ze zouden gaan trouwen en waren klaar voor een kindje. Daarom had Michael de breuk niet zien aankomen. ,,Het is meer van Naomi haar kant, dan van mijn kant.”

Wel zei de realityster dat hij en Naomi goed uit elkaar waren gegaan, niet wetende dat hij maanden later pas achter de echte reden van de breuk zou komen.

‘Ze is nooit eerlijk geweest’

Naomi deelt in haar Instagram Stories dat ze weer gelukkig in de liefde is. Voor Michael is de maat vol: volgens hem is ze al veel langer samen met deze man. ,,Die was al in haar leven toen ze met mij ging dat is het mooiste van het verhaal”, zegt hij in gesprek met Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Wanneer Yvonne vraagt of hij daarmee bedoelt dat Naomi is vreemdgegaan, bevestigt Michael dit. ,,Normaal had ik dit niet naar buiten gebracht maar ze zoekt zelf de aandacht dus dan kan ze die krijgen.”

Michael zegt dat hij pas maanden later erachter kwam dat Naomi hem bedrogen heeft. ,,Ze is nooit eerlijk geweest.”

Tags

BarbiebedrogenBreukMichael van der PlasNaomi DijkstraSamantha de JongVreemdgaan

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie