Michael van der Plas post echofoto

Door: DitjesenDatjes
30-10-2018

Michael van der Plas en zijn vriendin Naomi hebben al regelmatig gesproken in hun vlog over een eventuele zwangerschap. Het bleek loos alarm te zijn, maar gister deelde de realityster een echofoto! Veel volgers dachten gelijk dat het stel een kindje verwacht, maar het blijkt om een grap te gaan.

Klein wonder

Bij de post schrijft hij: ,,Totaal onverwacht maar toch nog mogelijk, eerst was ik enorm geschrokken, maar nu ben ik zo gelukkig!! Soms zijn er bepaalde onverwachte dingen die het leven toch de moeite waard maken. Ik ben zo trots dat ik dit mooie nieuws met jullie kan delen… Een klein wonder…. Dat mij dat mag overkomen
Ben zo gelukkig. Zo blij

Zoals jullie zien is mijn lever tip top in orde voor Kerstmis en Nieuwjaar… Wat een opluchting! 
Laat die drank en dat lekker eten nu maar komen!
Als dat geen goed nieuws is …”

Volgers

Veel volgers trapten erin en feliciteerden Michael. Toen ze pas goed de post lazen, kwamen ze erachter dat het een grap was. Gelukkig hadden een aantal mensen het wél gelijk door en kunnen ze erom lachen.

 

https://www.instagram.com/p/BpeyP93iQFN/?explore=true

 

Meer DenD