Michael van der Plas terug naar Torremolinos om café te beginnen

Michael gaat weer café beginnen
Door: Charlotte Wijnen
05-01-2022

Michael van der Plas heeft grote plannen in het nieuwe jaar. Hij is van plan om terug te gaan naar Torremolinos en daar een eetcafé te openen.

Een aantal jaren geleden vertrok Michael van der Plas naar Torremolinos voor dezelfde reden. Samen met zijn toenmalige vrouw Samantha de Jong opende hij feestcafé ‘Voom Voom’. Het feestcafé stond in 2016 centraal in de realityserie ‘Samantha en Michael enkeltje Torremolinos’, maar Samantha besloot aan het einde van het seizoen toch weer terug te keren naar Nederland.

Eetcafé beginnen

Michael hield de zaak aan, maar na de scheiding in 2017 kwam ook hij terug naar Nederland. Vooral om voor zijn kinderen te zorgen omdat Samantha hiervoor niet meer in staat was. Michael begon een nieuw leven in Scheveningen en het café in Spanje werd te koop gezet.

Maar nu begint het kennelijk toch weer te kriebelen bij de realityster. In Instagram Stories laat hij weten dat hij momenteel op zoek is naar een appartement in La Carihuela, een wijk in Torremolinos. En wanneer hij een woonplek gevonden heeft gaat hij een eetcafé beginnen, zo laat hij weten.

Wat gebeurt er met Angelina en Milano?

Michael heeft samen met Samantha twee kinderen, Angelina en Milano. Na een aantal zelfmoordpogingen verloor Samantha de voogdij over de twee kinderen. Angelina werd uit huis geplaatst en woont bij Samantha’s moeder. Milano woont bij Michael.

Omdat Milano bij zijn vader woont, zal hij vermoedelijk mee naar Torremolinos gaan. ,,Ik denk dat hij dat helemaal geweldig zou vinden”, laat Michael in een volgende Story weten. Maar Angelina blijft vermoedelijk in Nederland. ,,Die houdt meer van de kou”, aldus Michael.

Meer DenD