Michella Kox: ‘Ik ben de kakkerlak van Nederland’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Michella Kox is blij dat realitysterren eindelijk worden erkend voor hun zware werk. Het programma Echte Meisje In De Jungle won een Dutch Reality Award.

Het realityprogramma Echte Meisjes In De Jungle won twee prijzen. De awards voor Beste Reality Programma en Reality Hoogtepunt. Het hoogtepunt is te danken aan Michella Kox. Zij sprak in het afgelopen seizoen de iconische woorden: ,,Ik ben net een kakkerlak, ik kom altijd terug.”

Echte Meisjes In De Jungle

In 2023 keerde Echte Meisjes In De Jungle na tien jaar terug. Michella deed destijds ook al mee en de programmamakers wisten haar weer te strikken voor de comeback van het programma. Ondanks ze in elke aflevering ongeveer tien keer schreeuwt dat ze dit ‘nooit meer gaat doen’, is ze toch weer naar de jungle afgereisd voor het nieuwe seizoen van dit ongelooflijke succes. Op haar Instagram laat ze weten dat ze enorm dankbaar is: ,,Wat ben ik dankbaar dat ik dit mee heb mogen maken en dat ik met trots mag zeggen: IK BEN DE KAKKERLAK VAN NEDERLAND.”

Nieuw seizoen

Niet alleen Michella keerde terug naar de Jungle, ook Louisa Janssen gaan we weer zien in het nieuwe seizoen. Louisa moest vorig seizoen het programma verplicht verlaten nadat ze fysiek agressief werd tegen terror twin Esmee Ipema. De twee kregen ruzie en Louisa duwde Esmee, waarna zij viel en doordat ze gewond raakte het programma moest verlaten.

Louisa Janssen

Louisa heeft ook haar eigen realityprogramma op TLC en won de award voor Reality Queen. De andere prijzen gingen naar Ex On The Beach-ster Harrie Snijders (Reality King) en Antonio Holsken (Reality Doorbraak), uit de RTL-realitysoap Bij Ons Op Het Kamp.

Tags

ECHTE MEISJES IN DE JUNGLELOUISA JANSSENMICHELLA KOX

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck