Michella Kox maakt ruzie in Echte Meisjes in de Jungle: ‘Janice is nep!’

Janice is nep!|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Michella Kox is de enige die voor de tweede keer meedoet aan het programma Echte Meisjes in de Jungle. Tijdens haar vorige deelname zocht ze om de haverklap ruzie met de andere dames en ook deze keer zou Michella geen ruzies uit de weg zijn gegaan. Op Instagram deelt ze een flinke sneer uit naar Janice Blok.

Het programma ‘Echte Meisjes in de Jungle’ wordt nieuw leven in geblazen. Van 2011 tot 2013 werden er in totaal drie seizoenen uitgezonden en nu keert de show terug. De dames Michella, Gaby, Louisa, Diva, Janice, Annebel, Channah, Lena, Jill, Kelly, Esmée en Fabiola gaan een paar weken de jungle in om de strijd met elkaar aan te gaan. Michella is de enige van het stel die voor de tweede keer meedoet aan het programma.

‘Neppe meisjes’

De opnames zijn inmiddels afgelopen en alle dames zijn weer terug in Nederland. Michella laat op Instagram weten dat het niet alleen zware weken waren, maar dat ze ook flinke ruzie heeft gemaakt. Net als in het vorige seizoen zou er één dame geweest zijn waar Michella absoluut niet mee overweg kon.

,,Eindelijk weer thuis. Echte meisjes in de jungle zit erop… Wat een beleving wat een avontuur. Eerste wat ik ga doen is aan de dokter vragen waar mijn verstand is!”, schrijft Michella op Instagram. ,,Heb mooie mensen mogen ontmoeten en rotte neppe lui… Dus de jungle heeft mij liefde gebracht maar ook de verrotting. Ik ben echt van de echte meisjes gaan houden en de fake meisjes kunnen m’n reet kussen.”

Janice Blok

Hoewel Michella geen namen noemt, wordt het later duidelijk met welke dame ze ruzie heeft gehad. Ze deelt een foto van alle deelneemsters en heeft op Janice Blok een smiley geplakt die aan het overgeven is. Helaas zullen we nog even moeten wachten tot we horen wat er precies is gebeurd, want het is niet bekend wanneer Echte Meisjes in de Jungle uitgezonden gaat worden.

Tags

Janice BlokMichella Kox

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie