Michelle Branch gearresteerd na break-up met Patrick Carney

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Michelle Branch is gearresteerd omdat ze haar echtgenoot Patrick Carney in het gezicht zou hebben geslagen. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Een dag eerder deelde Branch op Twitter dat Carney haar zou hebben bedrogen met een ander. Ook maakte de 39-jarige zangeres bekend dat zij en Carney, drummer van de band The Black Keys, niet langer samen zijn.

Volgens documenten die TMZ in handen heeft zou de politie donderdag rond 02.00 uur naar het huis van Branch en Carney zijn gegaan vanwege een melding van overlast. Daar gaf Branch toe de 42-jarige muzikant tot twee keer toe in zijn gezicht te hebben geslagen. Carney had geen verwondingen.

Branch, die twintig jaar geleden in Nederland een hitje scoorde met het nummer Everywhere, werd in hechtenis genomen. Volgens TMZ is de zangeres eerder vrijgelaten omdat ze borstvoeding geeft aan haar baby van zes maanden oud.

Branch en Carney trouwden in 2019 met elkaar. Ze hebben samen twee kinderen. In 2018 verwelkomden ze hun zoon Rhys. In februari van dit jaar werd dochter Willie geboren. Branch heeft ook nog haar 17-jarige dochter Isabelle, uit een eerder huwelijk.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck