Mick Harren’s ex opent boekje

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Molly Baas

Dat het pistool van zanger Mick Harren nep blijkt is, is geen reden om hem vrij te laten. Hij zit nog vast, en zijn ex Pascale is daar blij mee. „Door te dreigen met een pistool is Mick nu echt te ver gegaan,” vertelt ze in een interview met Privé. Volgens Pascale is dit niet de eerste keer dat Mick met pistolen loopt te zwaaien.

Dochter Semmy

„Hij heeft ook weleens gezegd dat hij Joey wilde doodschieten. Waarom hij dat doet? Omdat het erop lijkt dat ik na onze scheiding moet lijden, tot aan mijn dood.” 

Pascale en Mick hebben samen een dochter, Semmy, die de laatste jaren bij haar vader woonde. Pascale vindt haar dochter extreem belangrijk, maar Semmy maakt geen deel van haar leven uit. De twee hebben, volgens Pascale dankzij Mick, al vier jaar geen contact gehad. Alles veranderde toen Semmy plotseling in de winkel stond, nu zo’n vier maanden terug. ,,Ik zei: ’Luister Sem, ik ga je vader niet zwart maken, want het is en blijft je vader. Dat heeft hij wel bij mij gedaan en daarom heb ik je vier jaar niet gezien. Diep van binnen weet je dat ik een goede moeder ben.’ Dat begreep ze. Daarom heb ik ook nooit de publiciteit opgezocht. Ik hoop maar dat Sem inziet dat ik echt het beste met haar voorheb.”

Angst voor Mick

Dochter Sem was aanwezig tijdens de voorval tussen Mick en Joey. Joey liet weten aan blad Privé dat zijn zusje hem waarschuwde voor Mick. De twee raakten alsnog in gesprek en de sfeer werd al snel ‘grimmig’. ,,Ik weet zeker dat het geen nep-pistool was, dat zie je trouwens ook duidelijk op de bewakingsbeelden,” claimt Joey. Zijn moeder Pascale vult aan: „Mick heeft altijd een fascinatie voor wapens gehad. Hij heeft altijd een heel grote mond, waardoor hij vaak ruzie heeft. Ik denk gewoon dat het angst is en dat hij daarom met een pistool rondliep.’’

Anderhalve week nadat Mick Harren in een Purmerendse kroeg een wapen richtte op zijn voormalige stiefzoon Joey, zit hij nog altijd vast. Het voorarrest duurt veertien dagen, maar er wordt al vandaag besloten of Mick langer in de cel moet blijven.

Tags

ARRESTATIEJOEYMICK HARRENNEP PISTOOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie