Mike Tyson woest op streamingservice voor serie over zijn leven

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Mike Tyson is nog altijd niet blij met de serie Mike die streamingservice Hulu over zijn leven heeft gemaakt. In een boos bericht op Instagram stelt de oud-bokser dat Hulu zijn “levensverhaal heeft gestolen”, maar hem daar geen financiële vergoeding voor heeft gegeven.

“Laat Hulu je niet voor de gek houden. Ik steun hun verhaal over mijn leven niet. Het is niet 1822. Het is 2022”, schrijft Tyson op Instagram. “Ze hebben mijn levensverhaal gestolen en me niet betaald. Voor Hulu-managers ben ik gewoon een ****r die ze op het veilingblok kunnen verkopen.”

Showrunner van het project, Karen Gist, vertelde vorige week tijdens Hulu’s Television Critics Tour-panel al over de serie. Ze zei dat het de bedoeling was om een zo neutraal mogelijke serie over de bokser te maken. “We wilden gewoon een onbevooroordeeld verhaal vertellen en het publiek laten beslissen over wat ze denken of voelen”, zei Gist. “We hopen dat mensen na het zien van de serie iets hebben om over na te denken.”

Na de aankondiging van de miniserie over zijn leven en carrière in februari 2021 sprak de oud-bokser al eens zijn ongenoegen uit over de productie, maar heeft zich er nu de lancering voor eind augustus op de agenda staat opnieuw over uitgesproken.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie