Mikky: ‘Frankie en ik hebben niet alles onder controle’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Frenkie de Jong gaat op een hoogtepunt bij Ajax weg. De jonge voetballer begint per 1 juli als speler bij FC Barcelona. Dat betekent dat hij zijn thuisfront achter moet laten, maar gelukkig verhuist er één iemand mee: zijn vriendin Mikky.

Samenwonen

De 22-jarige is al lang samen met de blondine, die 21 jaar oud is. Ze leerden elkaar kennen op de middelbare school in Tilburg, en gingen samenwonen toen Frenkie bij Ajax ging voetballen. Ook nu gaat Mikky haar vriendje dus achterna, en gaan ze samenwonen in Barcelona. Voor haar is verhuizen geen probleem. Een aantal jaar geleden hockeyde ze op hoog niveau, maar tegenwoordig houdt ze zich bezig met haar eigen onderneming en modellenwerk. Daardoor is ze niet plaatsgebonden.

Woning

,,We wisten eind januari ongeveer dat we naar Barcelona gaan en gelukkig niet op de laatste dag van de transferdeadline, dus we hebben genoeg tijd om ons voor te bereiden”, zei Mikky in het blad FHM. ,,In huis zijn we twee kleine kinderen die samenwonen, en echt niet alles onder controle hebben”, zegt ze. ,,We hebben een grote wasstapel en we beslissen om zes uur ’s avonds een keer wat we gaan eten. Buiten de deur doen we wel wat volwassener.”

Waar ze deze zomer precies terecht komen weten ze nog niet, want ze hebben nog geen huis gevonden. ,,Nu is het heel druk met het leven hier, dus na het seizoen gaan we ons echt op de verhuizing en de overstap focussen”, aldus Mikky.

Tags

AJAXFC BARCELONAFRENKIE DE JONGTRANSFERVERHUIZENVOETBALVRIENDIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck