Milika Peterzon verlaat Edvard Niessing

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Ditjes en Datjes

Nog geen twee maanden geleden schreeuwden ze het van de daken. Wat waren ze verliefd! Maar het geluk blijkt van korte duur: SBS-presentatrice Milika Peterzon (55) en oud-nieuwslezer Edvard Niessing (69) zijn uit elkaar.

Fijne tijd

Vooral Edvard is verdrietig want het was Milika die besloot de stekker eruit te trekken. ,,We hebben twee maanden een ontzettend fijne tijd gehad. Ik kan me niet voorstellen dat dit het was.” Over de reden van de breuk wil hij weinig kwijt.

Het lijkt alsof hij het niet echt accepteren kan en de deur nog open houdt voor een verzoening. ,,Milika heeft nogal wat te verhapstukken gehad op persoonlijk en medisch vlak. Ik heb daar begrip voor, wil haar alle ruimte geven. Elke relatie kent z’n dips. Ik wacht geduldig af, ik hoop dat het nog goed komt.”

Geheugenverlies

De twee kenden elkaar al lange tijd uit de televisiewereld. De vonk sloeg afgelopen zomer over na hernieuwd contact via Facebook. Na een dubbele hersenbloeding in 2014 bleef Milika last houden en werd nooit meer helemaal de oude. Ze leed aan geheugenverlies en is halfzijdig blind.

Tags

Edvard NiessingMilika Peterzon

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie