Miljoenenbeslag op pand Estelle Cruijff

Estelle
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hoewel Estelle er zelf niets over verteld, lijkt het erop dat het financieel niet goed met haar gaat. Bekendeburen meldt dat er beslag is gelegd op haar miljoenenpand aan het Vondelpark in Amsterdam.

Noodgedwongen in verkoop?

De website meldt dat er een schuldeiser een conservatoire beslag is gelegd van een bedrag van ruim 1.7 miljoen euro! De voorzieningsrechter heeft hiervoor toestemming gegeven.
Mocht de rechter de schuldeiser in het gelijk stellen en dus de enorme som geld moeten betalen, dan zal Estelle noodgedwongen haar appartement moeten verkopen.

In de zomer van 2017 kocht Estelle het appartement voor 1.2 miljoen euro, en inmiddels is de woning flink in waarde gestegen. Destijds was onduidelijk waar de vrouw zo’n enorm bedrag vandaan haalde, want ze heeft het met eigen geld betaald. Ook nu is er veel onduidelijk over haar financiële situatie, want hoe komt ze aan een schuld van 1.7 miljoen euro?

Nieuwe liefde

Waarschijnlijk is het niet alleen maar kommer en kwel in het huidige leven van Estelle. Ze heeft namelijk onlangs de liefde gevonden! Ze bevestigde in december 2019 dat ze een relatie heeft met zakenman Morad. ,,Het fijne is dat we veel raakvlakken hebben. Hij is ook een levensgenieter”, liet ze weten aan weekblad Privé. ,,Voor mij is het alweer jaren geleden dat ik dit geluk heb gevoeld.”

Tags

AMSTERDAMBESLAGLEGGINGESTELLE CRUIJFFMILJOENENPANDSCHULDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck