Miljoenenschuld voor Leontine

Leontine Borsato zit DIEP in de schulden
Door: Charlotte Wijnen
14-03-2022

Leontine heeft in één klap te maken met een enorme schuld. Haar bedrijf had in 2019 een schuld van ruim 40.000 euro maar een jaar later was het plotseling gestegen naar 1,6 miljoen euro…

Sinds 1995 heeft Leontine een eigen bedrijf onder de naam ‘For Me B.V.’. Daar komen de inkomsten binnen wanneer zij zich laat inhuren als actrice of presentatrice. Voor een lange tijd ging het goed met haar bedrijf, maar inmiddels is het een blok aan haar been geworden.

Dáárom verhuizing op komst?

Leontine had met haar bedrijf in 2019 een schuld van slechts 43.977 euro, maar een jaar later was die schuld plotseling gestegen naar ruim 1,6 miljoen euro. Dat meldt BekendeBuren. Hoe de schuld is ontstaan is niet bekend, maar dat Leontine elke maand een enorm bedrag moet afbetalen is wel duidelijk.

Onlangs liet ze haar oog nog vallen op een woning in Zwanenburg. Momenteel woont ze in een luxe huurwoning in Huizen en het is dan ook opmerkelijk te noemen dat Leontine interesse heeft in een woning in een dorp als Zwanenburg. Kan ze door de schuld de huur niet meer betalen?

Meer DenD