Miljoenenvilla in Vinkeveen voor Trump en Beyoncé

Door: Ditjes en Datjes
07-07-2019

Sabah Nissan, ondernemer en zakenpartner van wereldberoemde rapper Drake, is een miljoenenvilla aan het bouwen waar alleen de allerrijkste mensen op aarde welkom zijn. De planning is dat deze villa, voor 25.000 euro per nacht, over acht weken open gaat voor de gasten laat het blad Privé weten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Twaalfmiljoen euro

Twaalf slaapkamers, twee professionele opnamestudio’s, twee keukens, twee bars een atletiekbaan rond het huis, een bioscoop, een gym en een zwembad waarin je van binnen naar buiten kunt zwemmen. Twaalf miljoen euro kost dit project voor de 51-jarige Nederlandse ondernemer Sabah Nissan.

Van Beyoncé tot Trump

Hij verwacht gasten zoals Beyoncé en Jay-Z. Aan Volkskrant vertelt hij het volgende tijdens de rondleiding: ,,Dit wordt de master bedroom. Als Beyoncé en Jay-Z hier een concert geven, slapen ze in deze kamer, met allebei hun eigen walk-in-closet. Daar heb ik al contact over.” Het pand zal erg streng beveiligd worden en wereldleiders en presidenten zijn ook welkom. ,,Donald Trump en Barack Obama kunnen hier ook slapen als ze in Nederland zijn” zegt Nissan.

Ali B als gastheer

Nissan doet dit niet alleen maar samen met niemand minder dan zakenpartner en rapper Ali B. Ook hij zal voor gastheer spelen en de celebrities ontvangen in het Vinkeveense stulpje. De twee hebben al vaker samengewerkt wat niet altijd was uitgelopen tot een succes. Toch gaan ze opnieuw met elkaar in zee en hopen uiteraard op succes.

Meer DenD