Miljoenenwinst voor Sylvie Meis

Miljoenenwinst voor Sylvie Meis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De zaken gaan goed bij Sylvie Meis. Ze zou niet alleen een Duitse miljonair aan de haak hebben geslagen, maar zelf ook ruim een miljoen winst hebben gemaakt.

Sylvie Meis is te gast in de FHM-podcast Vrouwen aan de Top en krijgt een vraag over haar vermogen. ,,Ik stel hem aan iedereen: heb je het afgelopen jaar meer of minder dan 100.000 euro verdiend?”, vraagt FHM-hoofdredacteur Chris Riemens. Sylvie barst direct in lachen uit. ,,O! Méér!”, lacht ze.

1,3 miljoen

Sylvie vindt de vraag zo grappig, dat ze niet meer kan stoppen met lachen. ,,Ja nou, anders zou ik schrikken als het niet zo was!”, giert ze. ,,Mooi, de zaken gaan goed”, concludeert Chris, waarna Sylvie dat bevestigt. ,,Ja! Zeker.”

En dat de zaken goed gaan blijkt wel uit haar jaarcijfers van 2022, die recent zijn gepubliceerd. Sylvie maakte in dat jaar een winst maar liefst 1,3 miljoen euro.

Duitse miljonair

Afgelopen weekend meldde de Duitse krant Bild dat Sylvie een nieuwe liefde heeft. De geruchten begonnen nadat de Duitse miljonair Patrick Gruhn een foto op zijn Instagram deelde. Op de foto is de blote schouder van een vrouw te zien, met een moedervlek die opvallend veel lijkt op een moedervlek die Sylvie heeft. ,,Sylvie en Patrick kennen elkaar al een tijdje. Ze hebben wel eens samen gefeest in Hamburg, maar het vlammetje tussen de twee is pas net aangewakkerd”, schreef Bild. ,,Ze brengen veel tijd met elkaar door op Mallorca.”

Scheiding

En dat terwijl Sylvie pas nét officieel gescheiden is van Niclas Castello. De twee waren een week geleden samen bij de rechtbank in Hamburg om hun scheiding af te wikkelen. Na slechts een halfuur stonden Sylvie en Niclas weer buiten, maar ze namen nog geen afscheid van elkaar. Ze besloten een hapje te gaan eten om hun scheiding te ‘vieren’.

Tags

SYLVIE MEIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck