Miljuschka eerste ‘plussize’ covermodel Grazia

Door: DitjesDatjes
16-07-2019

AMSTERDAM – Miljuschka Witzenhausen staat woensdag op de cover van de zomereditie van Grazia. De tv-kokkin plaatst een zomerse foto van zichzelf op Instagram en schrijft daarbij “trots te zijn als eerste plussizemodel de cover te sieren van de body-issue zomereditie”.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik ben trots op mn vetjes, putjes en lovehandles. Het is allemaal een investering in smaak en genot Wat uiteindelijk recepten oplevert”, schrijft Miljuschka vrolijk. De presentatrice krijgt veel positieve reacties, maar die gaan wel vaak gepaard met verbazing want veel van haar volgers vinden haar helemaal niet plussize.

“Hoezo plussize? Moet je kijken hoe prachtig je bent.. Als dit al plussize is “, schrijft een volger. “Plussize?! Geen-bonestaak-maar-een echte-vrouw-size! !”, zegt een ander. “De wereld is niet goed geworden met hun ‘plus size’. knap!! ❤️”, is ook een reactie.

Miljuschka heeft net een dag eerder bekendgemaakt dat ze het rustiger aan gaat doen want ze is “een beetje ingestort” en heeft tijd voor zichzelf nodig. Vooral het proces rondom haar oom Willem Holleeder heeft er bij haar flink ingehakt. Eerder vertelden Miljuschka en haar moeder Astrid Holleeder in een interview met de Volkskrant over hoe zwaar hun leven is door het schrikbewind van Willem.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD