Miljuschka eet burn-out weg

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Lekker eten: daar houden de meeste mensen wel van. Maar maat houden is ook belangrijk, want voordat je het weet zitten de broeken te strak. Toch zijn er ook mensen die zich daar helemaal niets van aantrekken, en zo iemand is Miljuschka Witzenhausen. Sterker nog, zij werd er gelukkig van!

Koken

Taart, ijs, wijn en stokbrood. Dat werkt Miljuschka iedere dag volgens eigen zeggen naar binnen. Dat is vorig jaar begonnen, nadat ze in een burn-out belandde. Ze had het té druk met haar werk, de zorg voor haar kinderen, de verbouwing van de boerderij en de zorgen om haar moeder Astrid Holleeder. ,,Ik kan wel altijd in de zesde versnelling staan, maar als je dan niet oplet, bots je”, zegt Miljuschka tegen weekblad Weekend. ,,Op een gegeven moment dacht ik: bekijk het maar, ik ga gewoon thuis zitten, koken en eten met de mensen van wie ik hou.” Gelukkig zag haar vriend Philip dat ook zitten. ,,Hij houdt erg van eten. Dat is niet zo goed voor de broekmaat, maar wel ontzettend lekker. Het was voor mij de ultieme vakantie. Sommige mensen vinden het leuk om te gaan wandelen in de bergen, maar voor mij is in de keuken aan de slag gaan het lekkerst.”

Cover

De extra kilo’s kan Miljuschka goed hebben, want menig man én vrouw vindt haar prachtig. Ze heeft zelfs op de cover gestaan van tijdschrift Grazia. ,,Ik was met mijn maat 44 het eerste model voor de body issue van het vrouwenblad. Ik vind dat een hele normale maat, maar in onze business is iedereen altijd maar bezig met graatmager zijn en blijven.” Aan enorm dun zijn moet Miljuschka niet denken. ,,Ik voel me lekker tussen 75 en 80 kilo. Dat koester ik, en dat mag ook wel eens gezegd worden in plaats van: kijk mij eens. Ik ben 46 kilo afgevallen.

Tags

GEWICHTGRAZIAMAATMILJUSCHKA WITZENHAUSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck