Miljuschka en man tot nek in hypotheek

Door: DitjesenDatjes
20-02-2019

Miljuschka Witzenhausen komt regelmatig op televisie, schrijft recepten en kookboeken. Het geld stroomt binnen…zou je denken. Maar helaas is de realiteit anders. De Boulevard-ster en haar man hebben namelijk soms zorgen over de hypotheek, want die is heel hoog.

Tegenvallers

,,Philip en ik hebben samen een huis gekocht. Maar als je er sec naar kijkt, is het van de bank. Wij zitten tot aan onze nek in de hypotheek. Je hebt zoveel jaar om het af te betalen. De vraag is: gaat dat lukken?”, zegt Miljuschka tegen Veronica Magazine. De zaken lopen namelijk niet altijd goed. ,,Ik heb ook weleens tegenvallers. Mijn mazzel is dat ik veel ijzers in het vuur heb. Ik ontwikkel recepturen voor tijdschriften, maak boeken en binnenkort ligt mijn servies in de winkel. De ene keer lukt iets, de andere keer niet.” Het nichtje van Willem Holleeder benadrukt dat het zeker niet zo is, dat zij op financieel vlak al binnen is. Er moet gewoon gewerkt worden.

Boerderij

Onlangs kocht Miljuschka samen met haar man haar ‘droomboerderij’. ,,Het zoeken naar een perfecte boerderij heeft heel lang geduurd. Het moest redelijk afgelegen en toch ook in de buurt van Amsterdam zijn, want ik wil binnen een half uur in de stad zijn waar ik ben opgegroeid”, zegt ze tegen RTL Boulevard. ,,Het was eigenlijk boven ons budget, maar we hebben alles uit de kast getrokken om het voor elkaar te krijgen en zijn waanzinnig blij dat het is gelukt.”

Meer DenD