Miljuschka gaat samenwonen met vriend Philip

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Presentatrice Miljuschka Witzenhausen verhuist binnenkort naar een boerderij met haar twee kinderen en haar nieuwe vriend Philip, met wie ze gaat samenwonen. Ze kiest voor een leven op het platteland. “Niet al te ver weg. De stad moet wel in de buurt zijn, anders krijg ik hyperventilatie van de rust en stilte om me heen. Ik moet af en toe even – en niet in het weekend, want dan is het net Venetië – het grootstedelijke leven voelen. Om dan weer snel terug naar mijn stulpje in het groen te gaan”, vertelt ze aan Flair, waar ze ook columniste wordt.

Plukken

“We vinden het fijn om er onze plek van te maken, waar we gaan wonen en werken. Het is een grote boerderij, we gaan er allemaal leuke projecten doen. We zijn in die zin ook echt aan het ondernemen. Laatst was ik er met mijn kinderen en hebben we appels geplukt en peren en walnoten. Als ik ze dan van boom naar boom zie rennen, denk ik: wat een vrijheid. Voor mij is die connectie met eten belangrijk, dus handen in de aarde, kippen die rondlopen, rivierkreeftjes uit de sloot vangen. En ik kan weer een moestuin aanleggen. Daar verheug ik me het allermeest op.”

Miljuschka wil op de boerderij een keuken bouwen waar ze met haar vriend, die videoproducer is, kookprogramma’s kan maken. “Dan zie ik mezelf een overheerlijke cheesecake maken die we straks aan een lange tafel samen met de kinderen opeten. Dan durf ik ook wel tegen mezelf te zeggen: knijp jezelf maar, dit gebeurt echt.”

Scheiding

Miljuschka scheidde in 2015 van haar man Tygo, na een relatie van zeven jaar. Met hem kreeg ze een zoon en een dochter. “Het is voor mij best een heel grote stap, een huis kopen, samenwonen. In het begin vroeg ik ook steeds: ‘Weet je het wel zeker?’ Voor mij voelt het alsof mijn vriend nu echt niet meer weg kan, maar tegelijkertijd wantrouw ik relaties die lukken. Dat is het gekke. Ik ben ergens ook onrustig in de liefde: wat als hij verliefd wordt op een ander? In mijn eigen huis had ik die rust ingebouwd: ik heb niemand nodig, want ik kan het ook alleen. Dat moet ik nu loslaten. Maar Philip is ontzettend lief en geduldig. Hij geeft me zo veel vertrouwen dat ik me geen zorgen hoef te maken, ik weet dat het goed zit tussen ons. En het is heerlijk om met hem in die wereld van eten te duiken. We worden ook moddervet samen. Hij heeft al twee broekmaten meer.”

 

 

 

Tags

KINDERENMANMILJUSCHKA WITZENHAUSENPARTNERSAMENWONENVERKERINGVRIEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck