Miljuschka: ,,Mijn aannemer heeft ons opgelicht”

Door: Mees Botschuijver
02-04-2019

Wat voor Miljuschka Witzenhausen als een droom begon, is uitgelopen tot een nachtmerrie. De tv-kok en haar vriend Phillip koesterden al langer de droom om op een boerderij te wonen. Maar de aannemer die hen hielp verbouwen, heeft het stel opgelicht, zo schrijft Miljuschka in haar column in Flair.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De foodie, die ook als deskundige in RTL Boulevard regelmatig op tv is te zien, heeft ook al aangekondigd het er niet bij te laten zitten „Ik probeer m’n geld via juridische weg terug te krijgen, maar daardoor mag ik de puinhopen van wat mijn badkamer en slaapkamer hadden moeten worden niet aanraken. Dat zou namelijk het bewijs kunnen vernietigen.”

Stressvol

Miljuschka leeft onder hoogspanning tegenwoordig: „De stress die dit oplevert, is onmetelijk. Ik ben al drie keer bijna in de vangrail gereden, heb constant het gevoel dat ik flauwval. Het is gewoon fokking veel.”

Eerder had Miljuschka ook al stress om de hypotheek, die torenhoog is zo vertelde ze eerder aan Veronica Magazine. ,,Philip en ik hebben samen een huis gekocht. Maar als je er sec naar kijkt, is het van de bank. Wij zitten tot aan onze nek in de hypotheek. Je hebt zoveel jaar om het af te betalen. De vraag is: gaat dat lukken?”

Meer DenD