Miljuschka over mislukte botox behandeling: ‘Liep met een scheve mond’

Miljuscka over mislukte botox behandeling
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Tv-kok Miljuschka Witzenhausen is totaal niet vies van een spuitje botox hier en daar. Dit doet ze echter niet om zichzelf mooier te maken, maar om medische redenen. Toch is de behandeling ook weleens misgegaan, vertelt de presentatrice in een video in Instagram-stories. ,,Iedere keer als ik lachte, had ik een scheve mond.”

Witzenhausen gebruikt botox omdat ze kampt met flinke migraine. Dit spuit ze in haar kaken, slapen, hoofd en achterhoofd. ,,Als het na drie maanden is uitgewerkt, ga ik weer kruipend over de grond, ik kan niet meer zonder”, vertelt een openhartige Miljuschka.

Mislukte behandeling

De tv-kok kan niet meer zonder botox, maar dit betekent niet dat de behandeling altijd goed gaat. De behandeling is ook weleens mislukt. ,,Ze spoten een keer aan de ene kant iets meer, dan aan de andere kant. Iedere keer als ik lachte, had ik een scheve mond.”

Gebroken enkel

Miljuschka heeft wel vaker pech. Zo belandde ze begin deze maand in het ziekenhuis met een gebroken enkel. Haar enkel zag er flink gezwollen uit, en even laten werd duidelijk dat er een breuk in zat. De presentatrice moest het rustig aan doen. Hierdoor was ze ’totaal afhankelijk’ van andere mensen. Iets waar ze enorm aan moest wennen. De presentatrice baalde als een stekker.  ,,Echt zo niet mijn ding. Even iets pakken, zelf douchen etc. Vergeet het maar. Lesje in nederigheid dit.”

Tags

BOTOXMILJUSCHKA WITZENHAUSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie