Miljuschka pleit voor een eerlijk beeld op social media

Door: DitjesDatjes
01-02-2020

Miljuschka Witzenhausen is helemaal klaar met de gepolijste beelden die ze massaal voorbij ziet komen op social media. In een post op Instagram breekt de 34-jarige presentatrice een lans voor eerlijkere plaatjes, zonder “de eenheidsworst van fillers, wimperextentions, Nike-tekens als wenkbrauwen”.

“Als ik door mijn tijdlijn scroll zie ik de ene gefilterde en glad getrokken foto na de andere. Ik maak me oprecht zorgen over wat dit met onze kids gaat doen”, begint Miljuschka haar bericht, dat ze plaatst bij twee onbewerkte foto’s van haarzelf in bikini. “Er wordt gestreefd naar een massaal perfect beeld.”

Dat streven naar perfectie maakt mensen onzeker, ook haarzelf. “Op slechte dagen vreet het zelfs aan mij als ik al die beelden zie van perfecte dames die ook nog alles kunnen eten, want ze worden omringd door stapels pizza’s en ijs. Ik sta echt wel stevig in mijn schoenen maar de stroom van deze foto’s maken ook mij soms onzeker. Vooral omdat je ziet dat het werkt en beloond wordt.” Ze roept haar volgers daarom op een “eerlijke foto” te delen. “Zodat we weer een beetje normaliteit krijgen in het beeld.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD